360_F_224006802_Wnmyw4vWOeYfM34dLcCTp3Tu
IMG_4157.JPG

Coating Vloeren

De werkvloeren bij uitstek

De Kiezel Kunststofvloeren is specialist in coatingvloeren. Deze vloeren zijn geschikt voor industrieel gebruik. Al naar gelang het gebruik van de vloer kiest u voor een rolcoating, een vloeicoating of een gietvloer.

1563872792_Protect-Line.png

De rolcoating

Zoekt u een vloer voor licht rollend en lopend verkeer? Dan kiest u voor de rolcoating. Deze vloer is voorzien van een twee-componenten watergedragen epoxycoating. Die coating verleent de vloer z'n slijtvaste kwaliteit en z'n matte uiterlijk. Vloeren voorzien van een rolcoating worden veel gebruikt in bouwmarkten en magazijnen. Natuurlijk kan uw vloer ook antislip worden uitgevoerd. Vloeren met rolcoating zijn ook geschikt voor gebruik buitenshuis zoals balkons en galerijen.

Vloeicoating

Het gebruik van heftrucks in een hal stelt weer heel andere eisen aan de vloer. Die vloer vraagt om een middelzware coating. De Kiezel Kunststofvloeren heeft de oplossing: vloeicoating, een epoxycoating die bestaat uit twee componenten. Rollend verkeer (zoals heftrucks) vindt probleemloos zijn weg op deze vloer. De coating herkent u aan z'n glimmende uiterlijk. Op verzoek kan de vloer ook worden gematteerd. En u kunt ook kiezen voor een vloer met een decoratief effect. Denk bijvoorbeeld aan een vlokjesstructuur. De vloeicoating is een ideaal alternatief voor onder meer garagebedrijven, magazijnen en opslagloodsen. Ook antislip-uitvoering is mogelijk. En bent u gebonden aan speciale voorschriften voor de uitoefening van uw bedrijf, zoals de verplichting om een vloeistofdichte vloer aan te brengen? Ook dan kunt u uit de voeten met de vloeicoating. De vloer is uitermate geschikt voor bedrijven die moeten voldoen aan de milieuwetten en in het bezit moeten zijn van een vloer met PBW-verklaring.

Gietvloer

De gietvloer laat zich qua eigenschappen vergelijken met de vloeicoating. Z'n uiterlijk krijgt de gietvloer van een twee-componenten epoxy coating. Verschil met de vloeicoating is dat de gietvloer een zware vloerafwerking is. Heftrucks en ander rollend verkeer hebben er een betrouwbare en duurzame ondergrond aan. Het glimmende uiterlijk kan ook worden gematteerd. En als u het risico op bedrijfsongevalletjes wilt minimaliseren, is ook een antislip-behandeling mogelijk. Bijkomend voordeel van de gietvloer is z'n vloeistofdichte structuur. Dat maakt deze vloer bij uitstek geschikt voor bedrijven die moeten voldoen aan de milieuwetten en in het bezit moeten zijn van een vloer met PBW-verklaring.

Beschikbare Kleuren

Wij bieden u verschillende RAL kleuren aan.  Klik op een kleur of ga naar onze RAL catalogus

RAL Kleuren kunnen eindeloos gemixt worden en dus kunnen de RAL kleuren altijd aangepast worden naar uw voorkeur.

Meer informatie over deze vloer nodig? neem contact met ons op!